Putkiharjat kone- ja käsikäyttöön – Lessmann
Putkiharjat kone- ja käsikäyttöön – Lessmann
Putkiharjat kone- ja käsikäyttöön – Lessmann
Putkiharjat kone- ja käsikäyttöön – Goodway

Putkiharjat putkien, liittimien, kanavien ym. sisäpuoliseen puhdistukseen ja koneistusjäysteiden poistoon. Voidaan käyttää jatkovarsien ja välikappaleiden kanssa. Varastoimme +250 eri kokoa ja lankalaatua, mukaan lukien tuumamittaiset putkiharjat ja kartioharjat. Tarjoamme erikoiskoot ja lankalaadut kysyttäessä. Valmistaja Lessmann GmbH.


Teräslanka: Mangaanilla seostetut teräs lisää vetolujuutta ja kulutuskestoa. Käyttökohteet esimerkiksi teräsputket, liittimet ja kierteet. Lämmönkesto +300ºC.

Putkiharjat kierrekiinnityksellä, varret ja lisävarusteet, teräslanka

Putkikäsiharjat, teräslanka, pituus 300mm


Ruostumaton teräslanka: Käytetään kun puhdistettava kohde on ruostumatonta terästä. Lankamateriaali WNr.1.4301 (AISI 304). Hyvä korroosionkesto. Kestää myös hyvin tiettyjä happoja, sekä valkaisuaineita. Lämmönkesto +450ºC.

Putkiharjat kierrekiinnityksellä, varret ja lisävarusteet, ruostumaton teräslanka

Putkikäsiharjat, ruostumaton teräslanka, pituus 300mm


Messinkilanka (CuZn): Pääasiallinen käyttökohde on ei-rautametalliputket, kuten kupari ja messinki. Pehmeämpi kuin teräslanka. Kestää mietoja valkaisuaineita. Lämmönkesto +180ºC.

Putkiharjat kierrekiinnityksellä, varret ja lisävarusteet, messinkilanka

Putkikäsiharjat, messinkilanka, pituus 300mmPolyamidilanka (PA): Huolimatta alhaisesta lämmönkestosta, polyamidiharjat sopii erinomaisesti kaikkien metallien kevyeeseen puhdistukseen. Pehmeä joustava harjas ei naarmuta putken sisäpintaa. Sopii myös muoville ja puulle. Materiaali PA 6, PA 6.6, PA 6.12.

Putkiharjat kierrekiinnityksellä, varret ja lisävarusteet, polyamidilanka

Putkikäsiharjat, polyamidilanka, pituus 300mmHiomanailonlanka: Erityisesti leikkausjäysteen poistoon, pintaviimeistelyyn ja yleiseen hienoon hiontaan. Lanka on joustava polyamidin ja hioma-aineen seos, mikä mukautuu työkappaleen muotoon. Yleisiä hioma-aineita on alumiinioksidi ja piikarbidi, mutta myös keraamiset ja timanttiharjat on mahdollista toimittaa.