Miniatyyriharjat – Lessmann

Miniatyyriharjat pienten pinta-alojen ja kappaleiden kiillotukseen, puhdistukseen ja purseenpoistoon. Tyypillisiä käyttökohteita: tarkkuustyökalut, hienomekaniikka, pneumatiikka ja hydrauliikka, sähköosat, juotoskohtien putsaus, sekä yleisesti pienet työkappaleet. Kara 3mm.

Teräslanka: Käyttökohteet esimerkiksi teräskappaleiden puhdistus ja leikkauspurseen poisto. Korkea vetolujuus. Lankavahvuus 0,10mm. Teräslangan lämmönkesto +300ºC.

Ruostumaton teräslanka: Käytetään kun puhdistettava kohde on ruostumatonta terästä. Lankamateriaali kiharrettu WNr. 1.4301 (AISI 304): Hyvä korroosionkesto. Kestää myös hyvin tiettyjä happoja, sekä valkaisuaineita. Lankavahvuus 0,10mm. Lämmönkesto +450ºC.

Messinkilanka (CuZn): Pääasiallinen käyttökohde on ei-rautametallit, kuten kupari ja messinki. Pehmeämpi kuin teräslanka. Kestää mietoja valkaisuaineita. Lämmönkesto +180ºC. Lankavahvuus 0,10mm.

Polyamidilanka (PA) sopii kaikille metalleille, muoveille ja puulle kevyeen puhdistukseen. Pehmeä joustava harjas ei naarmuta työkappaletta. Materiaali PA 6, PA 6.6, PA 6.12. Lankavahvuus 0,15mm. Alhainen lämmönkesto.

Vuohenkarva luonnonkuituna sopii kiillotukseen ja vähäiseen puhdistukseen. Voidaan käyttää kiillotusaineiden kanssa. Pehmeä joustava harjas ei naarmuta työkappaletta.

Kuitulanka (musta ja valkoinen) sopii kevyeeseen puhdistukseen. Voidaan käyttää kiillotusaineiden kanssa. Pehmeä joustava harjas ei naarmuta työkappaletta.

Hiomanailonlanka (piikarbidi, SIC): Erityisesti leikkausjäysteen poistoon, pintaviimeistelyyn ja yleiseen hienoon hiontaan ruostumattomalle teräkselle ja alumiinille. Lanka on jäykkä polyamidin ja piikarbidin seos. Mikrokovuus 25.000 N/mm2. Varastoitava karkeus 500. Saatavana myös karkeudet 320 ja 800.

Hiomanailonlanka, alumiinioksidi, AO: Kysy lisätietoa. Karkeudet 320, 500 ja 600.

Hiomanailonlanka, timantti: Kysy lisätietoa. Karkeus 400.

Kierrosnopeus enintään:

Halkaisija 5-18mm: enintään 15,000 RPM

Halkaisija 19mm: enintään 12,000 RPM

Halkaisija 22mm: enintään 10,000 RPM

Lieriökaraharjat – Lessmann
Lieriökaraharjat – Lessmann
Kuppikaraharjat – Lessmann
Kuppikaraharjat – Lessmann
Päätyharjat – Lessmann
Päätyharjat – Lessmann