Lieriöharjat
Lieriöharjat

Lieriöharjat puhdistukseen, pintakäsittelyyn, karhennukseen, sekä pinnoitteiden, oksidikerrosten ja reunapurseen poistoon.


Terälanka: Mangaanilla seostettu teräs lisää vetolujuutta ja kulutuskestoa. Käyttökohteet esimerkiksi teräspintojen puhdistus ja leikkauspurseen poisto. Teräslangan lämmönkesto +300ºC. Valikoimassa yleinen kiharrettu lanka, kierretty/palmikoitu rakenne, sekä muoviin kapseloituna.

Lieriöharjat teräslangalla


Ruostumaton teräslanka: Käytetään kun puhdistettava kohde on ruostumatonta terästä. Lankamateriaali kiharrettu WNr. 1.4301 (AISI 304): Hyvä korroosionkesto. Kestää myös hyvin tiettyjä happoja, sekä valkaisuaineita. Lämmönkesto +450ºC.

Lieriöharjat ruostumattomalla teräslangalla


Messinkilanka (CuZn): Pääasiallinen käyttökohde on ei-rautametallit, kuten kupari ja messinki. Pehmeämpi kuin teräslanka. Kestää mietoja valkaisuaineita. Lämmönkesto +180ºC.

Lieriöharjat messinkilangalla


Hiomanailonlanka, piikarbidi SIC: Erityisesti leikkausjäysteen poistoon, pintaviimeistelyyn ja yleiseen hienoon hiontaan ruostumattomalle teräkselle ja alumiinille. Lanka on joustava polyamidin ja piikarbidin seos, mikä mukautuu työkappaleen muotoon. Mikrokovuus 25.000 N/mm2.

Lieriöharjat piikarbidilangalla