TERÄS-LVI oy ab

  Aloitussivu

  Toimenkuva

  Yhteystiedot

  Tiedustelu / Tilaus


           IN ENGLISH

CEVISA VIISTEKONEET

Valmistajalla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus laadukkaiden viistekoneiden tuotannosta. Kaikki koneet on laatusertifioitu ja koneiden valmistuksessa käytetään korkeaa laadunvalvontaa. Espanjassa valmistetut Cevisa viistekoneet on tunnettuja kestävästä ja tehokkaasta laadusta.


CHP-6

CHP-6 VIISTEKONE

Sarjan pienin kone. Monipuolinen ja helppokäyttöinen pienen koon ja painon ansiosta. Erinomainen kone pehmeille metalleille kuten esimerkiksi alumiini ja kapeaan viisteytykseen teräksille. Viistää levyn päältä, pohjapuolelta sekä lieriöt.

Lataa esite tästä (pdf).


CHP-12

CHP-12 VIISTEKONE

Kattaa 80% kokoluokkansa viistettävistä materiaaleista. Helppo kuljettaa ja tarvittaessa voidaan asentaa pyörillä liikkuvan rullakon päälle. Viistää levyn päältä, pohjapuolelta sekä lieriöt.

Lataa esite tästä (pdf).


CHP12G

CHP-12G VIISTEKONE

Monikäyttöinen viistekone säädettävällä astekulmalla. Kone liikkuu helposti pyörillä ja voidaan asemoida tarkasti vastaamaan viistettävää kappaletta. Viistää myös lieriöt.

Lataa esite tästä (pdf).


CHP-12G REV

CHP-12G REV VIISTEKONE

Sama ominaisuudet kuin CHP-12G koneessa ja lisäksi kone kääntyy rullakossa olevan akselin ympäri. Levyn pohjapuolen viiste voidaan ajaa ilman että levyä tarvitse kääntää. Säädettävä astekulma. Viistää myös lieriöt.


CHP-21G

CHP-21G VIISTEKONE

Sarjan suurin ja tehokkain kone säädettävällä astekulmalla. Soveltuu suurille ainevahvuuksille ja leveän viisteen tekoon. Järeä ja kestävä rakenne. Viistää myös lieriöt.

Lataa esite tästä (pdf).


CHP-21G INV

CHP-21G INV VIISTEKONE

Teholtaan sama kuin CHP-21G. Kone viistää levyn pohjapuolta.


 Takaisin